Obtine reducere de 5%

    Obtine reducere de 5% la toate produsele din magazin! 

Persoanele care plaseaza o comanda minima de 25 de euro + TVA, completand formularul online de inscriere de aici,  beneficiaza de 5% reducere la toate produsele din magazin.

 

      Cont novus costumer

Dupa completarea formularului de reducere, trebuie sa validati inscrierea. Accesati linkul de confirmare trimis de Forever Living pe email (verificati si in spam).

Puteti plasa o comanda in maxim 24 de ore de la crearea contului, altfel contul dumneavoastra va fi sters.

     Plati 100% sigure online

Plata se face cu cardul pentru toate comenzile. Optiunea ramburs este valabila doar pentru comenzi mai mari de 50 de euro + TVA (doar pana pe data de 23 ale fiecarei luni in toata tara si data de 29 pentru Bucuresti).

Se poate plati cu cardul atat pe platforma PayU, cat si la curier.

     Livrare doar pe teritoriul Romaniei

Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, din momentul expedierii acestora, in timpul orelor de program 9am – 15pm, de luni pana vineri.

Transportul se face prin curierat rapid – GLS si DPD, iar costul acestuia este de 15 lei pentru Bucuresti si de 20 de lei pentru restul judetelor la plata cu cardul. Se percepe o taxa de 6 lei in plus la plata ramburs.

     Conditii

Daca observati o deteriorare a coletului, verificati starea produselor din interiorul acestuia. Intocmiti un proces verbal impreuna cu factorul de curierat, daca produsele sunt degradate.

Orice comanda cu plata ramburs, neachitata in maximum 72 de ore de la apelul telefonic al curierului, duce la anularea acesteia. Prin urmare, compania nu va mai procesa comenzile plasate cu plata ramburs persoanelor care au refuzat preluarea coletului.

 

Aveți nevoie de ajutor?